21 de febrer del 2014

L'empresa ens entrega la documentació

La primera trobada entre els membres de la comissió liquidadora de RTVV, els seus assessors i els representants dels treballadors, s'ha centrat en qüestions logístiques. Al final del matí s'ha procedit a l'entrega de la documentació justificativa per part de l'empresa per al tancament de RTVV. Val a dir que el primer argument que van a emprar és el del compliment de la llei que Les Corts Valencianes aprovaren amb la majoria absoluta del PPCV. Ja sabeu tots el que va significar aquesta decisió política: Quasi 1.700 treballadors al carrer i que els valencians no disposem de cap mitjà de comunicació públic en la nostra llengua.

Durant  la reunió s'ha arribat a diversos acords, com ara que la representació dels treballadors estiga formada pels 13 membres de la comissió negociadora i 12 assessors o que la ubicació de les negociacions durant el període de consultes es trasllade al CPP de Burjassot. Les dues propostes de la representació dels treballadors han sigut aprovades.

El comité d'empresa de RTVV continuarà defensant la viabilitat de la Ràdio i de la Televisió públiques dels valencians i oposant-se al seu tancament, una mesura que és injusta i adoptada com a represàlia davant una sentència contrària als interessos del partit que governa la Generalitat Valenciana.

La pròxima sessió serà dimecres 26 a les 10.30 hrs.