19 de febrer del 2014

Bona acollida dels eurodiputats a la denúncia dels treballadors de RTVV


La vicepresidenta de la comissió de peticions rep els membres del  comité d'´empresa  de RTVV




Membres del Comité d´empresa de Radiotelevisió Valenciana han mantingut este matí una reunió amb la vicepresidenta de la comissió de peticions, senyora Paliadelis.

En la intervenció li han exposat la decisió antidemocràtica del govern valencià que ha decidit el tancament de l´empresa pública després de la senténcia del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana en què anul.lava l´ERO i del tancament  d´un mitjà públic per a 5 milions d´habitants de la Comunitat Valenciana que s´han quedat sense cap mitjà en la seua llengua. Una llengua oficial a tot el territori.

L’ eurodiputada ha atés amb interés i ha llançat la idea perquè busquen sinèrgies amb altres grups de treballadors en la mateixa situació com és el cas de la radiotelevisió grega, L´objectiu seria impulsar una iniciativa ciutadana a l´Europarlament per tal d´evitar de nou este atemptat a la llibertat d´expressió i a les regles bàsiques de la democràcia.

La senyora Paliadelis també ha recomanat contactar amb altres eurodiputats espanyols per tal d´accelerar el procés i puga tractar-se en plenari abans de les pròximes eleccions europees.

Ha cridat l´atenció de la vicepresidenta de la Comissió de peticions que els treballadors encara estiguen cobrant sense que se’ls permeta entrar a treballar. Un fet que suposa un malbaratament de diners públics

Per la seua part l´eurodiputat de Convergència Democràtica de Catalunya, Ramon Tremosa, també ha prestat especial atenció al tancament de l´única radiotelevisió en valencià per a tot el territori i ha mostrat interés en presentar la denúncia davant la comissió d´intergrups parlamentaris, on es troben representades totes les forces polítiques de l´ Europarlament i on estan representats els 28 països membres de la Unió Europea. La pròxima reunió de l´intergrup tindrà lloc el proper dijous 13 de març a la seu de l´Europarlament a Estrasburg.



            Els Comité d’Empresa de RTVV ha sigue convidat pel grup d’Els Verds.