7 de febrer del 2014

Comunicat de suport als treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio

El Comité d'Empresa de RTVV se solidaritza amb la lluita dels companys de Catalunya Ràdio i TV3 contra les retallades laborals i en defensa dels mitjans públics

El Comité d'Empresa de RTVV, en representació dels treballadors de la televisió i la ràdio públiques valencianes us expressem tot el nostre suport davant l'intent de la direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals de deixar-vos sense conveni col·lectiu per a aprofundir en la precarització de les condicions laborals que porteu patint des de fa anys.

Els treballadors de RTVV estem patint en estos moments, amb el cessament de les emissions de NOU i NOU ràdio i l'imminent ERO d'extinció de tota la plantilla, les conseqüències de la pèssima gestió dels nostres directius i de les polítiques de la Generalitat Valenciana que tenien com a únic objectiu la privatització progressiva dels nostres mitjans.

Per això, us animem a continuar en la lluita per a no permetre que aquest model privatitzador i precaritzador de les condicions laborals que hem patit nosaltres s'aplique també en TV3 i Catalunya Ràdio. Vosaltres heu demostrat que els continguts de qualitat i la informació plural i d'interés social permet consolidar el lideratge entre els mitjans audiovisuals a Catalunya. És intolerable que la direcció us amenace ara amb una nova desregulació de les condicions laborals i més rebaixes salarials emparant-se en la reforma laboral. Ens sumem, per tant, a la vostra petició de dimissió de l'actual direcció de la corporació i us oferim la nostra col·laboració per a qualsevol cosa que necessiteu en el marc de les vostres reivindicacions.

Aprofitem este comunicat per a expressar-vos el nostre condol per la pèrdua de la vostra companya Tatiana Sisquella, de la qual tinguérem ahir notícia. Una abraçada molt forta per a tots i en especial per als seus companys i companyes més propers.