29 de febrer del 2012

La direcció de RTVV fa una nova exhibició d’indignitat

Desenes de treballadors protesten en l’obertura de pliques per a concedir-li a una empresa privada l’aplicació d’un ERO a Canal 9 i Ràdio 9



Els treballadors de RTVV han exigit la dimissió de José López Jaraba i de la seua direcció durant l’acte d’obertura de les pliques amb les ofertes econòmiques de les tres empreses que opten a l’aplicació d’un ERO a Canal 9 i Ràdio 9 que pretén tirar al carrer centenars de treballadors.



Desenes de treballadors han exigit que es paralitze l’ERO i que la Generalitat i la direcció negocien fòrmules de millora de la gestió de RTVV que respecte els llocs de treball, acabe amb els anys de malbaratament i corrupció, i faça una radiotelevisió viable i al servei de tots els ciutadans.


La protesta dels treballadors s’ha dut a terme en el saló d’actes del Centre de Producció de Programes de Burjassot, mentre els directius de l’empresa (el secretari general, Juan Prefaci, la subdirectora de Recursos Humans, Noèlia Estarlich, el controller, Antonio Hervás, la subdirectora dels Serveis Jurídics, Paloma del Moral, el subdirector econòmic, Ricardo Calatayud, i el cap de Compres, Benjamín Íñiguez) han obert els sobres de les ofertes en una nova exhibició d’indignitat i prepotència i desafiament als treballadors. L’empresa ha demostrat novament que no té cap respecte per als qui fem la ràdio i la televisió públiques i que només compleix ordres polítiques per a desmantellar el servei públic de RTVV i posar-lo en mans privades.


L’acte d’obertura de pliques s’ha dut a terme en mig dels crits de protesta dels treballadors que exigien respecte als seus drets laborals i ha sigut impossible l’audició de les diferents ofertes presentades.

Els treballadors han anunciat que continuaran defensant els seus llocs de treball i una ràdiotelevisió pública, en valencià i de qualitat, i han reclamat novament que la Generalitat els escolte i destituïsca als autèntics responsables de la desfeta econòmica de RTVV, començant per José López Jaraba.