25 de febrer del 2012

Entregades a la Generalitat 87.000 signatures contra el decret de retallades en el sector públic. Els sindicats demanen el cessament del conseller Vela


Representants sindicals de la mesa de la funció pública i d'empreses públiques, com RTVV, han registrat en Presidència de la Generalitat els milers de signatures recollides les úlltimes setmanes en contra de l'atac a la sanitat, l'educació i els serveis públics que comporta el decret de retallades imposat pel govern valencià. Un decret que reduirà el personal del sector públic valencià i que acabarà perjudicant al conjunt de la ciutadania.

Les signatures presentades pels representants dels treballadors denuncien que el deteriorament econòmic que pateix el País Valencià obeix a una política de malbaratament duta a terme pel mateix govern de la Generalitat, que ha empobrit el territori i ha generat desocupació. Els milers de ciutadans que han signat també s'oposen a la privatització de serveis públics per a beneficiar interesos empresarials privats en detriment de l'atenció als ciutadans.
 
Els representants sindicals han demanat una nova reunió amb el President de la Generalitat per a exigir-li personalment la retirada del decret de retallades que ha provocat la mobilització de tot el sector públic valencià. A més han tornat a exigir la dimissió o destitució del conseller d'Hisenda, José Manuel Vela, responsable directe en l'elaboració dels pressupostos en les últimes legislatures.