14 de març del 2011

Lopez Jaraba posa RTVV al servei de la competència

CCOO i CGT exigeixen explicacions per la cessió de mitjans de Canal 9 per a fer la tertúlia nocturna d’Intereconomía Ràdio

El director general de RTVV, López Jaraba exhibeix novament la seua gestió catastròfica amb la cessió dels mitjans tècnics per a que Isabel Durán i Alfonso Rojo puguen enregistrar la tertúlia nocturna d’Intereconomía Radio des dels estudis de Canal 9 el mateix dia que fan el programa DBT.

López Jaraba ha d’explicar si existeix algun contracte amb Intereconomía i quines quantitats econòmiques està rebent RTVV per la utilització de les seues instal·lacions i del seu material per a fer una tertúlia radiofònica d’una emissora de la competència.

Seria gravíssim que el programa La Espuela d’Intereconomía estiguera fent-se un dia a la setmana des dels estudis de Canal 9, sense que RTVV rebera cap compensació.


Cal recordar, a més,  que el programa La Espuela competeix en franja horària amb La Taula Esportiva, una de les principals apostes de Ràdio 9. Ho sap Lluís Motes, director de la ràdio pública valenciana? Demanarà explicacions i les oferirà als seus treballadors?

També escandalitza que la presentadora d’un programa de Canal 9, Isabel Durán, dedique una hora del seu temps en les instal·lacions de Burjassot a treballar per una altra empresa. Cal recordar que els treballadors de RTVV hem de sol·licitar un permís de compatibilitat per escrit a la direcció per exercir qualsevol activitat pública o privada i no fer-ho ens pot comportar una sanció i fins i tot la pèrdua del lloc de treball.

 És terrible que López Jaraba estiga posant facilitats i gastant diners públics en afavorir una empresa privada de la competència, mentre retalla els salaris i amenaça els futur laboral dels seus propis treballadors. Per a qui treballa la direcció de RTVV?