26 de març del 2009

La Direcció estatal de Mitjans de Comunicació de CCOO analitza amb la secció sindical de CCOO-RTVV els abusos laborals i la manipulació informativa

L’executiva del sector de mitjans de Comunicació de CCOO, presidida pel seu secretari general Juan Martínez, s’ha reunit en els locals de RTVV amb la secció sindical de CCOO en les nostres empreses, per mostrar la seua preocupació per la falta d’estabilitat laboral en TVV i Ràdio 9 i l’empitjorament de les condicions laborals.

CCOO insistex que RTVV té al capdavant un director general sota sospita, més preocupat en amagar les informacions del cas Gürtel que en aplicar la llei que hauria de donar estabilitat des de fa dos anys a més de 200 treballadors de la ràdio i la televisió públiques. CCOO recorda que només s’ha aplicat la legislació vigent sobre estabilitat en l’ocupació a 94 treballadors arran de la denúncia que presentarem l’any 2007. També denunciem que amb el nou conveni estan retallant-se els salarials dels treballadors mentre s’han continuat pagant indemnitzacions milionàries a directius de l’empresa.

CCOO considera que l’objectiu de la direcció de RTVV és mantindre la precarietat laboral per a pressionar més els professionals de la informació i acabar de convertir Canal 9 i Ràdio 9 en el gabinet de premsa de Francisco Camps.

CCOO vol traslladar a l’àmbit estatal la seua preocupació per les pràctiques antidemocràtiques de la direcció de RTVV i exigir novament la dimissió de Pedro García, qui no hauria de continuar al capdavant d’este grup empresarial per un mínim de responsabilitat ètica i professional.

La direcció estatal del sector de mitjans de Comunicació de CCOO ha donat suport a la secció sindical de CCOO i al conjunt dels treballadors de RTVV en la reclamació de més estabilitat laboral, producció pròpia i pluralitat en els mitjans públics de tots els valencians.