13 de març del 2009

Continua l’exhibició de poca vergonya: és 13 de març i Pedro Garcia encara no ha dimitit de director de RTVV

CCOO considera necessari el cessament en els càrrecs dels màxims responsables de RTVV, Canal 9 i Ràdio Nou per la manipulació i censura sobre el cas Gürtel

Des que fa huit dies es va confirmar que el President de la Generalitat, el número 2 del PP valencià i l’ex-vicepresident del Consell, entre d’altres, estaven sent investigats en relació amb el suposat cobrament de suborns de la trama de Francisco Correa, la direcció de RTVV ha posat en marxa tots els seus mecanismes d’ocultació informativa i manipulació per tal d’amagar la realitat als valencians.

Pedro García, el director de TVV Antxo Quintanilla, el director de RAV Javier Gomar i la directora dels serveis informatius Lola Johnson, i els seus subalterns han fet tots els possibles per a que en les nostres empreses es desterre el periodisme i se substituisca pel servilisme.

Als treballadors de RTVV se’ns obliga a dir que a Camps se l’aplaudeix i se li dona tot el suport cada volta que va a les Corts o quan dona una comferència a Madrid, però ens obliguen a amagar tant com es pot la raó de tant de suport i de tant d’aplaudiment. I s’escolta a l’oposició amb els troços més absurds i incomprensibles de les seues intervencions per a que ningú sapiga de que estan parlant. Això sí, cada volta que Camps respón “és mostra contundent i assegura que defensa els interessos dels valencians”.

Però el que és més patètic de l’actitud dels nostres directius és que en els informatius –ahir va passar en Canal 9 i Ràdio 9- s’utilitzen les informacions del diari El Mundo per a carregar contra el jutge Baltasar Garzón i se silencien les informacions del mateix diari sobre el suposat regal d’un Jaguar al dimitit alcalde de Pozuelo i ex-dirigent del PP, Jesús Sepulveda, imputat per corrupció. Quin criteri periodístic s’ha seguit per a no donar eixa informació? Necessitava el senyor Sepulveda que Canal 9 i Ràdio 9 li tiraren una maneta? No pot defensar-se ell a soles? A qui estem ajudant?

¿O és que els nostres directius pensen que és normal que la gent vaja regalant Jaguars? Si és així, "¡Jaguars para todos!"

CCOO continuarà demanant la dimissió o la destitució immediata de Pedro García i dels màxims responsables d’informatius de la ràdio i la televisió públiques i continuarà denunciant públicament las seua actuació fins que a esta empresa torne la vergonya.