30 de juny del 2015

Ja no queden treballadors a RTVV

Amb l'eixida dels darrers treballadors que han signat els seus comiats, la presidenta del Comité Salut Alcover i el vicepresident Josep LLuís Fitó, s'ha complit l'acord d'extinció de RTVV. Ahir dilluns 29 i hui dimarts 30, treballadors i membres del comité d'empresa han signat els documents que els desvinculaven amb l'empresa.
Per  la nostra secció sindical, Mª José Armada, Paco Mateu i Xelo Vicente han sigut acomiadats al migdia d'aquest dimarts.
Des d'aquest blog volem agrair a tots els companys d'RTVV que ens han donat suport i a aquells que s'han significat, des de sempre, en la protesta i la reivindicació dels nostres drets com a treballadors i ciutadans. Hem d'agrair també als partits polítics, entitats, associacions i ciutadans que sempre han estat al nostre costat en els moments durs que, no cal explicar-vos, hem passat.

La lluita continua.


Però no cal defallir. La nostra secció sindical continuarà oberta per a vosaltres i podreu mantindre el contacte via correu electrònic per la següent adreça: ccoortvv@gmail.com. Igualment, el correu corporatiu de cada treballador, segons asseguraren els membres del Consell Liquidador, està operatiu. En qualsevol cas, si necessiteu dirigir-vos a l'empresa heu de fer-ho a l'atenció del Consell Liquidador i a l'adreça postal de TVV (Pol·lígon Accés Ademuz s/n 46100, Burjassot). Vos aconsellem que siga per correu certificat o burofax.

Sabeu també que els afiliats de CCOO-RTVV tenim una assemblea el pròxim dilluns 6 de juliol a les 17 hores a la seu del sindicat. Cada divendres del mes de juliol estan convocades les concentracions reivindicatives a les 12 hores a la plaça de Manises.


GRÀCIES PER LA VOSTRA LLUITA!!!


I recordeu:

RTVV TORNARÀ!!!!