27 de maig del 2015

CCOO PV exigeix a Fabra que paralitze la liquidació d' RTVV

El sindicar CCOO-PV considera que no té sentit que el procés de liquidación d' RTVV seguisca el seu curs perquè hi ha una nova conjuntura política. Els partits que poden formar la nova majoria d"esquerra al parlament valencià s’han compromés a reobrir la ràdio i la televisió pública dels valencians. Per aquest motiu, CCOO-PV exigeix al president de la Generalitat en funcions, Alberto Fabra, que tinga un gest de sensatesa política i de responsabilitat i ordene a la comissió liquidadora que paralitze el procés de liquidació.
 
CCOO-PV manifesta també que està per la reobertura d' RTVV i perquè es respecten i es garantisquen els drets laborals dels treballadors i les treballadores que, injustament, han sigut perjudicats, professionalment i personal, per l’irracional tancament del principal mitjà de comunicació públic valencià. L’única via per a la restitució dels seus drets és la readmissió, tal com està previst en la llei.
 
D’altra banda, CCOO-PV demana també al Govern valencià en funcions que no perjudique més el personal que encara treballa a Burjassot i exigeix que paralitze la subrogació de les unitats de Documentació a Culturarts i de la xarxa de repetidors a EIGE. Continuar amb aquests processos quan queden dies perquè el nou Govern prenga possessió només es pot entendre com un gest per dificultar el procés de reobertura.