15 de maig del 2014

El Comité d'Empresa denuncia RTVV SAU davant l'agència tributària i la Inspecció de Treball

Després de comprovar que els certificats d’Hisenda enviats per l’empresa continuen presentant errades en el cas de molts dels companys, principalment els treballadors acomiadats en el primer ERO, el Comité d’Empresa ha presentat una denúncia davant l’Agència Tributària per posar-los en coneixement les dificultats que tenim com a col·lectiu per a fer la declaració de la renda.

Així mateix també s’ha presentat denúncia davant la Inspecció de Treball per la falta d’informació que ens ha facilitat l’empresa en les nòmines dels salaris deguts del 2013 i en alguns casos 2012.

Un problema afegit i un maldecap més per als treballadors que ja van ser acomiadats injustamente en el primer ERO, que després la justícia va declarar nul.

Tot i que esperem que l’empresa solucione les reiterades errades en els dos casos, esperem que estes denúncies eviten que els treballadors tinguem problemes amb Hisenda per uns fets que són únicament imputables a la direcció de RTVV.

Vos recomanem que comproveu si vos coincideixen els certificats remesos per l’empresa amb les nòmines i si detecteu alguna errada poseu-se en contacte amb nosaltres, preferiblemente via mail, abans de presentar la declaració de la renda.