5 de juliol del 2013

Comité d'Empresa i RTVV signem l'acord de pròrroga del conveni

SIGNAT L’ACORD PER A PRORROGAR LA VIGÈNCIA DEL CONVENI COL·LECTIU DE RTVV FINS A L’1 DE NOVEMBRE. EL PRÒXIM 1 DE SETEMBRE ES REPRENEN LES NEGOCIACIONS

La direcció i els representants del Comité d’Empresa hem signat un acord per a prorrogar el Conveni Col·lectiu de RTVV fins a l’1 de novembre i ens hem donat dos mesos per a negociar un IX conveni, a partir de l’1 de setembre.

Esta prórroga ens permet superar la data límit d’ultractivitat establida per la reforma laboral del Partit Popular que podia perjudicar greument els drets dels treballadors a partir del pròxim diumenge 8 de juliol.

EL CAMÍ PER AL JUI DE L’ERO MÉS ACLARIT.

El Tribunal Superior de Justícia ha superat ja l’últim obstacle per a fixar data per al jui sobre l’ERO, després que el Suprem no ha admés a tràmit el recurs de casación presentat per l’empresa.

A partir d’ara, en el momento que el TSJ tinga tot l’expedient del cas, establirà una data per a la vista que, previsiblemente serà després de les vacances d’agost.

L’EMPRESA ASSEGURA QUE NO CORREGIRÀ MÉS AFECTACIONS

També sobre l’ERO, l’empresa ens ha comunicat hui que no té previst fer cap correcció més sobre persones no afectades després dels cinc comiats comunicats els últims dies. El Comité d’empresa li ha recordat a la direcció que actuacions com està generen alarma i més malestar en els treballadors, fortament castigats durant els últims mesos.