15 de maig del 2013

Informació sobre l’empresa “acción laboral” encarregada del pla de recol•locació


L’empresa Acción Laboral ha mantingut una reunió amb la direcció de RTVV i representants del Comité d’Empresa per a explicar-nos quina serà la seua activitat amb els treballadors afectats per l’ERO en compliment del Pla d’Acompanyament Social. A la reunió han assistit tres persones d’Acción Laboral, entre ells el director general, Roberto García, i la responsable del programa formatiu, Belén Ferrer.

Acción Laboral ha començat a citar els treballadors acomiadats a reunions previstes els dies 28, 29 i 30 de maig per a informar-los del programa que duran a terme. A pesar de les reserves què  CCOO-RTVV tenim sobre els resultats que puguen donar estos programes, vegem oportú acudir, com a mínim, a les sessions informatives per a que el treballador conega en persona les propostes.

Segons els directius d’Acción Laboral, l’assistència a estes reunions informatives no compromet a res al treballador. Serà a partir d’eixa reunió si decideix adherir-se al programa o no en el termini de 15 dies naturals, que tindrà per a resoldre dubtes.

El termini de les activitats formatives que inclou este programa és de 6 mesos a partir de la firma de l’adhesió, i la continuitat en ell depén de la voluntat del treballador i abandonar-lo tampoc li comportaria cap perjudici. No obstant, qui estiga seguint-lo, en  principi, no haurà d’atendre accions formatives de les mateixes característiques que, eventualment, li poguera oferir el Servei d’Ocupació.

Acción Laboral tindrà oficines per a cursos presencials a València, Castelló i Alacant. S’ha sol.licitat que els companys que tenen el seu domicili a Madrid puguen seguir allí este programa.

Per a qualsevol dubte ja sabeu que podeu contactar amb la nostra secció sindical a través del telèfon i del correu.

Tlf. 96 318 34 54, e-mail:  ccoortvv@gmail.es, ccoo@rtvv.es