17 d’agost del 2012

L’EMPRESA ACABA EL PERÍODE DE CONSULTES SENSE ESCOLTAR LA PROPOSTA DELS TREBALLADORS.

Els representants de RTVV han abandonat este migdia la reunió del període de consultes sense escoltar les noves mesures aportades pels treballadors per intentar minimitzar l’impacte de l’ERO.

El comité d’empresa ha rebutjat este matí l’última proposta dels portaveus de RTVV que ratificava la presentada ahir de vesprada. Els representants de RTVV han donat per finalitzat el període de consultes a les dos de la vesprada de hui divendres 17 d’agost. El comité d’empresa entén que el temps de negociació encara està vigent i no comprén perquè l’empresa té tantes ganes de donar per acabades les reunions.

L’objectiu d’aquestes és arribar a possibles acords per trobar solucions a l’ERO plantejat per l’empresa i que afectarà a un màxim de 1295 treballadors.

El comité d’empresa havia demanat un recés per a que aquesta vesprada, a les 17:30, els negociadors per part de RTVV escoltaren la seua proposta que quantifica el nombre de treballadors afectats per l’ERO i xifra la reducció de costos per al pròxim exercici.

L’empresa s’ha negat a acudir, al·ludint que el termini s’havia complit ja.

L’actitud de l’empresa torna a evidenciar una falta de voluntat negociadora davant d’un procés d’acomiadament de 1295 treballadors com a conseqüència de la mala gestió de l’ens públic RTVV.