12 d’abril del 2012

Els treballadors de RTVV preparen noves mobilitzacions per a les pròximes setmanes coincidint amb la declaració com a imputat per la trama gürtel de l’exdirector Pedro García

Els treballadors de RTVV s’han tornat a concentrar en el centre de producció de programes de Canal 9 a Burjassot per protestar per l’ERO que ha posat en marxa la Generalitat i la direcció de l’empresa i que prepara el despatx privat d’advocats Garrigues.

Els treballadors denuncien que mentre s’amenaça els seus llocs de treball la Generalitat mire a un altre costat respecte el saqueig de les arques públiques que, segons la policia i els jutges va fer l’exdirector general de RTVV, Pedro García, qui declararà el pròxim 8 de maig en l’Audiència Nacional com a imputat en la trama Gürtel. Per això, els treballadors de Canal 9 i Ràdio 9 faran noves mobilitzacions durant les pròximes setmanes, que es concretaran els pròxims dies.

En la concentració s’ha recordat que RTVV manté gran part de l’equip directiu de Pedro García i de Vicente Sanz. El primer imputat pel saqueig de la Gürtel en Canal 9 durant la visita del Papa, i el segon processat per abusos sexuals a treballadores de la televisió pública. També han denunciat que la Generalitat es negue a rebre el comité d’Empresa de RTVV, com si que han fet altres instàncies com el Consell Valencià de Cultura, per analitzar fòrmules de viabilitat per a la radiotelevisió pública valenciana que no passen pel comiat de treballadors.