5 de gener del 2012

Pretén la Generalitat ara que una empresa privada guanye diners públics acomiadant treballadors de RTVV?

Després que RTVV malbaratara més de 180.000 € en l’informe de Price Waterhouse Coopers sobre l’organització i el futur de les nostres empreses, que López Jaraba manté en secret, ara ens amenacen a través de la premsa amb un nou concurs per a donar-li a una altra empresa privada la gestió d’una possible reducció de plantilla.

Pretenen la Generalitat i la direcció de RTVV que algú obtinga beneficis econòmics tirant al carrer els treballadors de la ràdio i la televisió públiques? Va a fer algú negoci amb el nostre futur laboral? Van a pagar-li a una empresa privada el que ens han llevat dels nostres salaris?

Els recordem que l’informe de Price Waterhouse encara no ha vist la llum i segons la Sindicatura de Comptes només se’ls ha facilitat un esborrany. Si no s’ha fet l’informe encara, per què ha pagat RTVV els més de 180.000 €? Es manté en secret perquè és un informe estil Urdangarin? Volen ara repetir la jugada per a que es beneficie algun amiguet? Per a qui treballen els nostres directius?

La gestió poc clara de les nostres empreses ha portat a que l’antic director de RTVV, Pedro García estiga sent investigat pels tribunals per desviar suposadament diners a la trama Gürtel. En estes circumstàncies, l’empresa i la Generalitat estan obligades a ser absolutament transparents i haurien de desmentir immediatament les informacions publicades hui en premsa, sobretot quan estan jugant amb el futur de centenars de treballadors públics.