9 de gener del 2012

L’empresa anuncia la seua voluntat de reduir la plantilla a través d’un ero, que prepararà una empresa externa


CCOO defensa el manteniment de tots els llocs de treball i demana que abans es depuren responsabilitat de la mala gestió dels directius

La direcció de RTVV ha anunciat este migdia als representants dels treballadors la seua voluntat de dur a terme un Expedient de Regulació d’Ocupació per a reduir el nombre de treballadors de la nostra empresa. Per a dur a terme l’objectiu de l’empresa el Consell d’Administració aprovarà dimecres un plec de condicions per a contractar una empresa externa que s’encarregue d’el•laborar les condicions de l’ERO. L’empresa beneficiaria del contracte rebrà 190.000 € per determinar a quants treballadors de les nostres empreses ens han de tirar al carrer.

Açò és una nova pantalla, com ja es va fer amb l’informe de Price Waterhouse, per a aparentar una certa neutralitat de l’empresa en un procés les conclusions del qual ja té decidides, i de les quals la direcció serà l’única responsable.

Novament els treballadors ens convertim en les víctimes d’uns directius que volen fern-nos responsables de la pèssima gestió que han fet ells en les nostres empreses. Els mateixos directius que paguen 22 milions d’euros per la retransmissió de la F1 a Bernie Ecclestone, o malbarataren els diners dels valencians amb la visita del Papa, pretenen ara tirar els treballadors alegant motius econòmics.

CCOO reitera que els treballadors no som els culpables del saqueig de les arques de RTVV i que hi ha moltes despeses que retallar abans de tocar els nostres llocs de treball.

Per això, anunciem que ens oposarem amb tota la nostra capacitat al comiat dels treballadors i treballadores que fem possible la radiotelevisió valenciana. Les nostres empreses són més necessàries que mai en l’actual panoràma audiovisual valencià i tots els treballadors que les fem tenim capacitat per a donar un producte de qualitat a la societat que fins ara ens han impedit els nostres directius.