19 de gener del 2012

Concentració massiva dels treballadors de RTVV contra l’ERO i les retallades de la Generalitat

Centenars de treballadors de RTVV s’han concentrat a les portes dels centres de producció de programes de Brujassot i Alacant convocats pel comité d’empresa, per a exigir el manteniment de tots els llocs de treball dels tres canals de televisió i els dos de ràdio que ofereix RTVV a la societat valenciana. Les concentracions s’ha fet de forma unitària amb el sector públic valencià per a denunciar les retallades decretades per la Generalitat.


Després de la concentració de Burjassot, els treballadors han recorregut les instal•lacions del centre exigint la dimissió del director general, José López Jaraba, i exigint a la Generalitat que depure les responsabilitats dels directius i no faça pagar el malbaratament dels diners públics als treballadors.

Els treballadors han decidit en assemblees celebrades al llarg de la setmana continuar amb les mobilitzacions i tornar a concentrar-se el pròxim dia 26 davant de tots els centres de treball de RTVV de València, Alacant i Catelló i participar de manera unitària en la manifestació que tindrà lloc eixe dia en contra dels atacs al sector públic valencià, del que la ràdio i la televisió públiques són una part fonamental.