18 d’octubre del 2011

Unes eleccions clau per al nostre futur

Les retallades previstes per al nostre futur com a empresa són injustes, ineficaces, desproporcionades i afecten la part més feble: els treballadors. Ens volen fer responsables, i al nostre futur, de la corrupta gestió dels dirigents d’aquesta empresa. Ells, i només ells, són els culpables de la situació de degradació econòmica, social i laboral (fallida econòmica, Cas Sanz d’abusos sexuals , cas Gürtel, audiència mínima, manipulació informativa, credibilitat escassa) en la qual ens trobem.

La resposta dels dirigents de RTVV, i del govern valencià, és llevar-se treballadors de damunt. És per això que aquestes no són unes eleccions més. Ens juguem tindre un comitè d’empresa fort. No necessitem representants que siguen comissaris polítics de l’empresa ni que paralitzen el comitè. Tampoc calen sindicats que trenquen la unitat , a les primeres de canvi, per aconseguir un conveni clarament regressiu per als interessos dels treballadors de RTVV.

Ara, més que en cap moment, necessitem una representació sindical forta, persones que defensen -amb coherència- el nostre futur . És el moment d’ un sindicat capaç de mantindre una actitud ferma tal i com CCOO ha fet en els últims quatre anys.

Que el teu vot no servisca els interesos de l'empresa

La darrera etapa ha sigut dura. La creació de sindicats des de l’empresa ja és habitual. Ja coneixem el cas d’USO, però sempre pot haver-hi més. El sindicat promogut per la secretaria general va guanyar vots gràcies a la pressió que es va fer a molts treballadors perqué votaren USO. Durant aquestos quatre anys, USO ha sigut la corretja de transmissió necessària per a ser la veu de l’empresa en el comité i en la negociació del conveni. Només cal recordar cóm i on es “cuinaven” algunes de les seues decisions i la defensa que USO ha fet de Vicente Sanz. A alguns de la llista ja els ha arribat  la compensació amb alts càrrecs. Alerta amb l’aparició d’altres “sindicats” que puguen servir als mateixos objectius de la direcció.

Era d’esperar l’actitud d’USO. Tot el contrari que la d’altres formacions que pregonaven la unitat dels sindicats de classe i signaven un conveni que la única cosa que ha possibilitat és l’augment de la pressió de l’empresa, la retallada de drets,  el deteriorament de les relacions laborals i la divisió sindical. La seua feblesa ha perjudicat el nostre dia a dia com a treballadors.

CCOO la millor defensa dels teus drets

És per això que demanem el vostre vot per poder garantir una lluita ferma per la regeneració de les relacions laborals basades en la unitat d’acció, el respecte a la negociació col·lectiva però, sobretot, en el compromís de defendre els nostres llocs de treball. Cal força i lideratge sindical per tal de fer front els propòsits destructius de l’actual direcció.

No són unes eleccions sindicals més

No podem votar ni a sindicats que defensen l’empresa ni a aquells que prometien un altre tipus de sindicalisme i han col·laborat, lamentablement, en la pèrdua dels nostres drets com a treballadors.

ÉS EL MOMENT DE VOTAR CCOO

Tu tries