23 de setembre del 2011

Resolució del Comité sobre recurs a les eleccions sindicals del Sindicato

Hui, 23 de novembre del 2011, s'ha constituït el Comité d'Empresa de RTVV nascut de les eleccions sindicals celebrades el passat 28 d'octubre.
 
Els delegats i delegades elegits per totes les candidatures que s'han presentat a les eleccions en representació de CCOO, Intersindical Valenciana, CSIF, USO-CV, UGT i CGT fem constar per unanimitat:
 
1- Que la totalitat del procés electoral que ha culminat en les eleccions del passat 28 d'octubre s'ha fet amb la màxima transparència i el més escrupolós respecte a la normativa legal.
 
2- Que la jornada electoral s'ha realitzat amb la més absoluta normalitat i sense cap incidència remarcable.
 
3-  Que l'escrutini s'ha realitzat amb les màximes garanties de transparència i respecte a la normativa legal.
 
4- Que totes les seccions sindicals acceptem sense cap tipus de prevenció els resultats electorals que han servit per conformar el nou Comité d'Empresa.
 
5- Que els membres d'este Comité d'Empresa ens  sentim indignats pels intents que està fent el Sindicato Independiente amb l'objectiu d'enterbolir la voluntat manifestada lliure i democràticament per tots els treballadors i treballadores.
 
6- Que cap secció sindicals qüestiona ni pensa qüestionar l'actual sistema electoral i, concretament, els aspectes que regulen i han regulat tots els processos electorals que s'ha fet fins ara a RTVV.
 
7- El nostre compromís d'oposar-nos com a seccions sindicals per separat i com a Comité d'Empresa de forma col.lectiva a les pretensions del Sindicato Independiente.