12 d’abril de 2011

Nova concentració de treballadors de RTVV: els treballadors denuncien la censura en RTVV de les trobades d’escola en valencià

Un centenar de treballadors de RTVV hem tornat a concentrar-nos, com cada dimarts, a les portes del Centre de Producció de Programes de Burjassot per exigir que no caiguen  sobre nosaltres les conseqüències de la mala gestió de la nostra empresa. Denunciem les retallades salarials i els abusos laborals i les amenaces al nostre futur laboral,. mentre els directius continuen malbaratant els diners de la casa.
Exigim a José López Jaraba que complisca els acords salarials pactats en negociació col·lectiva i que acabe amb la política de la por sobre el futur laboral dels treballadors que ha instal·lat en l’empresa.


Els treballadors hem denunciat també la falta de pluralitat en Canal 9 , un fet que ha sigut especialment greu este últim cap de setmana quan, una vegada mes, s’ha censurat tota la informació referent a les trobades d’Escoles en Valencià i l’homenatge que se li retia a Enric Valor. És lamentable el maltracte de RTVV a una de les iniciatives que més promou la nostra llengua, sobretot, quan un dels principals objectius de la creació de la nostra empresa va ser el foment del valencià. Els milers de persones que participaren en les trobades a Burjassot, l’Eliana, Novelda, Senija, Santa Pola,  Sagunt i Llombia són també valencians i també contribueixen amb els seus impostos al sosteniment de la nostra empresa. Silenciar-los, com fa la direcció de López Jaraba, ens deslegitima davant d’una part important de la nostra societat i ens perjudica com a empresa.

Els treballadors de RTVV continuem reclamant una televisió plural, de tots i per a tots, amb producció pròpia com a principal garantia del futur de les nostres empreses i del nostre futur laboral.