11 de març del 2011

Per la llibertat d'expressió: volem TV3 al País Valencià, volem Canal 9 a Catalunya.

Les seccions sindicals de CC.OO. de Televisió de Catalunya-CCMA i de la Ràdio Televisió Valenciana lamentem el tancament dels repetidors que reemeten el senyal dels canals de Televisió de Catalunya a les terres valencianes, així com la interrupció ja fa uns mesos de les emissions de Canal 9 a Catalunya.

CC.OO. de RTVV i de TV3-CCMA defensem la llibertat d’expressió i la possibilitat dels espectadors que comparteixen un espai lingüístic comú de rebre la programació dels canals de televisió públics de Catalunya i del País Valencià. Ens adherim i donem suport públicament a la ILP (Iniciativa Legislativa Popular) Televisió Sense Fronteres que ha estat presentada al Congrés dels Diputats amb més de 600.000 signatures, per tal de “garantir les emissions de totes les televisions realitzades total o parcialment en la nostra llengua pròpia en el conjunt del domini lingüístic”.

Els treballadors de la Ràdio Televisió Valenciana i de Televisió de Catalunya – CCMA compartim la defensa d’uns mitjans de comunicació audiovisuals públics, de qualitat i en la nostra llengua pròpia, així com la potenciació de la capacitat productiva i d’unes condicions laborals dignes en els nostres mitjans, com a expressió del pluralisme democràtic de la ciutadania.


Sant Joan Despí / Burjassot, 7 de març de 2011
Secció Sindical de CC.OO. de RTVV
Secció Sindical de CC.OO. de TV3-CCMA