1 de març del 2011

Els treballadors de RTVV continuen concentrant-se en protesta per les retallades salarials i els abusos laborals


Amadeu Sanchis, membre del Consell d’Administració de RTVV, participa en la concentració i dóna suport a les reivindicacions dels treballadors

Més d’un centenar de treballadors de RTVV han tornat a concentrar-se a l’entrada del Centre de Producció de Programes de Burjassot en protesta per les retallades salarials que està aplicant-los la direcció de l’empresa, que poden arribar al 10% del salari pactat en conveni.

Els treballadors insistim que no poden fer-nos pagar una desfeta ecònomica que no hem provocat, mentre els directius continuen malbaratant els diners públics dels valencians. Mentre es retallen els sous als treballadors de RTVV, l’empresa continua amb la seua política de nepotisme en la contractació, com els 400.000 euros destinats als amics de Jaraba per a dissenyar la pàgina web de l’empresa –encara en proves i de pitjor qualitat que si l’haguerem fet professionals de la casa-; els 180.000 euros destinats a la consultora Price Waterhouse; la falta de transparència de la Fundació Gent per Gent vinculada en el seu origen a Orange Market.


Amadeu Sanchis, membre del Consell d’Administració de RTVV, ha acudit a la concentració per a solidaritzar-se amb els treballadors i s’ha compromés a traslladar les seues reivindicacions a cadascuna de les reunions del Consell. Sanchis ha denunciat la falta de sensibilitat de la direcció de RTVV i de la majoria de membres del consell d’Administració cap als professionals que fan la ràdio i la televisió públiques. Una actitud que contrasta amb el tracte que han tingut amb directius com Vicente Sanz, investigat per abusos sexuals. L’empresa li va obrir un expedient sancionador que més de set mesos després continua congelat i sense cap mesura disciplinària.