22 de febrer del 2011

VI Concentració dels treballadors de RTVV contra les retallades laborals i en defensa del futur de l’empresa i els seus treballadors


Els treballadors de RTVV continuen concentrant-se, com cada dimarts, al centre de Canal 9 de Burjassot per a protestar pels abusos salarials i laborals de l’empresa i per a defensar el seus llocs de treball.

Més d’un centenar de treballadors han expressat el seu rebuig a la retallada salarial imposada per la Generalitat i la direcció de RTVV que comportarà una pèrdua de poder adquisitiu de més del 10 per cent per als treballadors respecte als compromisos acordats en negociació col•lectiva.

La paraula del director general José López Jaraba i del secretari general de RTVV, Juan Prefaci, en reunió amb els representants dels treballadors el passat 29 de gener, s’ha demostrat novament falaç. Els màxims directius de les nostres empreses han demostrat que no tenen el mínim respecte als treballadors de la casa. Una actuació que contrasta amb el favoritisme que mostren amb els amiguets del mateix Jaraba, per a qui si que hi ha diners i als que s’ha contractat el portal web de les nostres cadenes per vora 400.000 euros. El que retallen als treballadors que fan la programació de la televisió i la ràdio pública, no comporta cap estalvi per als valencians si no que va a les butxaques de personatges afins a la direcció. Lluny de corregir l’actuació dels seus predecessors, Jaraba i companyia mantenen el mateix autoritarisme, servilisme i manipulació a favor del poder i gestió nefasta que Pedro García –investigat per la policia en relació amb la trama Gürtel– i que Vicente Sanz –immers amb una causa per abús sexual a tres treballadores–.

Els treballadors de RTVV estem cansat dels abusos de Jaraba i el seu equip i continuarem traslladant-ho a la societat valenciana, ja que estem convençuts que podem fer una televisió de qualitat, amb més producció pròpia, millor gestionada i que servisca al conjunt dels valencians, respectant la seua pluralitat.

DEMÀ, 23 DE FEBRER, A LES 16 HORES, CONCENTRACIÓ DE TREBALLADORS A LA SEU DEL CONSELL D'ADMINISTRACIÓ DE RTVV (GRAN VIA MARQUÉS DEL TÚRIA, 49, VALÈNCIA)