23 de febrer del 2011

Concentració de treballadors de Canal 9 i Ràdio 9 davant del Consell d'Administració de RTVV.


Treballadors de RTVV s'ha concentrat esta vesprada davant del Consell d'Administració de l'empresa per reclamar que es complisquen els compromisos salarials pactats en negociació col·lectiva. Representants de CCOO, la Intersindical Valenciana i CGT s'han reunit amb el president del Consell d'Administració, Emilio Fernández, per exigir-li que es paguen els salaris acordads corresponents al 2010 i han protestat per la retallada salarial decidida per la Generalitat i la direcció. Amb els retalls que preten aplicar l'empresa en la nòmina de febrer els treballadors poden patir una pèrdua de poder adquisitiu de fins al 10%. Una retallada que, paradoxalment, contrasta amb els diners que el director José López Jaraba destina a persones pròximes com l'autor de la pàgina web de RTVV -encara en proves- en que s'han gastat uns 400.000 euros o els 185.000 euros destinats a la consultora Price Waterhouse. Uns diners malbaratats ja que la feina la podien fer els mateixos directius de la casa.

Els treballadors de RTVV estem cansats de pagar les conseqüències d'una gestió nefasta i en alguns casos vinculada amb casos de corrupció, mentre els responsables de portar l'empresa a la ruïna continuen en els seus càrrecs, amb un organigrama absolutament unflat, i abusant cada dia més del seu poder.

Els treballadors de RTVV reiterem la nostra voluntat de servir a la societat valenciana i de fer una televisió en valencià, de qualitat i plural, una televisió de tots.