16 de desembre del 2010

Les raons del treballadors de RTVV per a anar a la manifestació del dissabte 18 desembre

RECUPERAR DRETS, DEFENSAR L’ESTAT SOCIAL

VINE A LA MANIFESTACIÓ DEL DISSABTE 18 DESEMBRE

Exigim una RECTIFICACIÓ JA

- Que es modifique en profunditat la reforma laboral, que només està servint per a abaratir i facilitar l’acomiadament.

- Que es protegisquen a les persones desocupades. Que no es rebaixen les quantitats de les prestacions, ni s’endurisquen els criteris per a accedir a elles.

- Que s’abandone la pretensió de retardar l’edat de jubilació als 67 anys. Amb aquesta mesura, els joves tindran menys oportunitats de trobar un lloc de treball.

- Que els Pressupostos siguen més justos i redistributius. Els plans d’ajustament no poden recaure en els treballadors, mentre que els rics segueixen gaudint d’avantatges fiscals.

- Que es respecte el dret a la negociació col·lectiva. No volem unes relacions laborals individualitzades, ni un afebliment de la capacitat dels treballadors a la negociació.

Els treballadors de RTVV tenim raons especials per a mobilitzar-nos:

- No podem acceptar que, en base a aquesta reforma laboral, l’argument de la “situació econòmica negativa” de l’empresa puga ser utilitzat per a facilitar acomiadaments. Hem d’apuntar a la Direcció com a veritable culpable de la situació en que es trobem.

- Hem de dir NO a la retallada imposada arbitràriament per la direcció contra els salaris actuals dels treballadors. A més d’aquesta reducció, l’any 2011 tindrem una disminució salarial del 5% decretada per la Generalitat. Cal dir NO a les dues retallades.

- Hem de dir un NO rotund a la Privatització, a tant d’externalització de la producció i reclamar més producció pròpia i de millor qualitat.

- Hem de denunciar la precarietat laboral, l’arbitrarietat i el nepotisme en la contractació a RTVV, que segueixen sent mals endèmics d’aquesta empresa. Hem de dir no a la imposició de les mesures apuntades de flexibilitat laboral i polivalència.

- Hem de defensar un model de ràdio i televisió, públiques, en valencià i de qualitat. No uns mitjans per a la manipulació informativa, en benefici del partit en el govern, si no mitjans per al servei públic de la societat valenciana.

T’esperem a les 18 hores a “Las Añadas de España”, prop de la Plaça de Sant Agustí a València, des d’on partirem el bloc de treballadors de RTVV