17 de febrer del 2009

Absències significatives - Prova visual : averigua quin micròfon falta



Els responsables dels serveis informatius de Canal 9 continuen amagant informació a l’opinió pública valenciana. En connivència amb els responsables de les edicions dels informatius migdia i nit i del canal 24.9, el departament que dirigeix Lola Jonson ahir no va fer cap referència a la visita dels diputats del PSPV a la Societat Gestora per a la imatge estratègica de la Comunitat valenciana.

La informació, tal i com es comprova a la imatge i com s’ha pogut escoltar a ràdios, televisions i llegir a la premsa escrita, va ser notícia per a tots excepte per a la Televisió Valenciana, un servei públic que els nostres dirigents continuen deprestigiant i fent un ús partidista cap al PP.

Tampoc hem trobat cap referència en l’informatiu matinal BON DIA ni en el NOTICIES 9 migdia de les informacions de la Cadena Ser en les quals s’acusa el conseller de governació del govern valencià, Serafín Castellano, d’ajudar a un íntim amic seu donant-li contractes públics depenents de les conselleríes en les quals Castellano ha ostentat la màxima responsabilitat.

Des de CCOO considerem, una vegada més, que açò és un frau cap el poble valencia , el qual té dret a tindre una informació veraç del que ocorre.