4 de desembre del 2007

Constituït el Comité d’Empresa de RTVV

El nou Comité d’Empresa eixit de les eleccions sindicals s’ha constituït aquest matí i ha elegit els següents càrrecs que reflecteixen la majoria sindical eixida de les urnes

President: Natxo Àngel Carbonell (CCOO)
Vicepresident: Gabriel Martí Peris (STAPV)
Secretari: Víctor Sánchez González (UGT)

Aquests càrrecs han eixit elegits amb 14 vots (la suma dels membres de CCOO, STAPV, UGT i CGT) front a la candidatura de la USO que n’ha obtingut 9.

Aquesta majoria es reflectirà pròximament en la denuncia del conveni col·lectiu vigent i la presentació d’una plataforma conjunta per a negociar el VIII conveni amb l’objectiu de millorar les condicions laborals dels treballadors de RTVV. Una plataforma basada en l’estabilitat laboral i la transparència en la contractació, l’increment de la producció pròpia, la lluita contra la privatització encoberta i la subcontractació, la millora de les retribucions, la conciliació de la vida laboral i familiar i la recuperació dels comités de redacció.

El Comité insisteix en la defensa de la radio televisió pública, en valencià i de qualitat, que no estiga supeditada a interessos polítics o governamentals.

El Comité denuncia la manipulació informativa en Televisió Valenciana i Ràdio 9 i exigeix a la Direcció de RTVV un canvi de rumb que permeta la pluralitat i garantisca el dret a una informació veraç als ciutadans.