8 d’octubre del 2015

Este 9 d'Octubre hem d'estar presents

Companys, els valencians, per segon any consecutiu, ens trobem sense ràdio i sense televisió públiques. Este 9 d'Octubre és un dia molt oportú per recordar aquest fet i remarcar que, més enllà del que ha sigut o ha deixat de ser Ràdio 9 i Canal 9, el seu tancament va significar una renúncia explícita i conscient a exercir quotes d'autogovern establertes al nostre Estatut d'Autonomia.

Enguany, les urnes han fet fora els que han enfonsat el país. Per això, este 9 d'Octubre necessàriament ha esdevingut una festa especialment reivindicativa per reclamar la nostra dignitat com a poble i com a treballadors.

Vos convoquem a la concentració d'este divendres 9 d'Octubre a la plaça de l'Ajuntament de València, al lloc on es situava la Unitat Mòbil, a les 11:00 hores del matí. Per reivindicar una Ràdio i una Televisió públiques i per mostrar que continuem reclamant el que és nostre, amb dignitat. A la vesprada també estarem presents a la manifestació convocada pel Col·lectiu 9 d'Octubre que eixirà de la plaça de Sant Agustí les 18:00 hores.

Vos esperem. Cal fer palès la nostra presència. #9de9senseC9