27 de novembre del 2014

Reunió comissió seguiment acord ERO RTVV

El Comité d’Empresa s’ha reunit hui amb els liquidadors de RTVV per concretar detalls pendents des del mes de setembre.

L’empresa ens ha informat que té la voluntat de reduir els treballadors entre 16 i 26 persones. La seua intenció és que els comiats siguen el més immediat possible. Aquestes decisions afectaran els següents departaments:

-         Ficció i alienes (4-6 treballadors)
-         Comunicació i comercial (3-5 treballadors)
-         Econòmic (5-7 treballadors)
-         Jurídic (3-4 treballadors)
-         Recursos humans (2-4 treballadors)

Davant d’aquesta inconcreció, el Comité ha demanat un calendari d’eixides, de tasques de liquidació, criteris de selecció i responsabilitat d’aquestes decisions.

La Comissió Liquidadora també ha anunciat la seua voluntat que és reduïsca el nombre de membres del Comité d’Empresa i de delegats sindicals.

Segons han explicat els membres de la Comissió Liquidadora de RTVV, està previst que els treballadors que pertanyen als departaments de Documentació i Xarxa passen a dependre de la Generalitat Valenciana. No obstant això, tampoc han pogut confirmar que la subrogació siga efectiva a partir de l’1 de gener de 2015.

 Pel que fa la part proporcional de la paga extra de Nadal del 2012 ens han confirmat que es pagarà. Els treballadors en actiu no hauran de reclamar-la. Estem a l’espera que l´ empresa ens confirme si els treballadors acomiadats han de reclamar-la o si es fa de facto l’ingrés. En els pròxims dies us informarem de la decisió i de la fórmula que caldria fer per sol·licitar el pagament.

Pel que respecta a les vacances, l’Empresa ha confirmat que els treballadors en actiu podran demanar les vacances pendents de l’any 2014 fins al 15 de gener del pròxim any, tal com s’anava fent els anteriors exercicis. També han informat que els dies 24 i 31 de desembre seran dies no laborables