28 de gener del 2014

Comunicada a l’empresa la composició de la comissió representativa dels treballadors per a l’eventual ERO d’extinció

El Comité d’Empresa ha comunicat hui, dins del termini preceptiu establit en l’Estatut dels Treballadors, el nom dels 13 membres que formaran part de la Comissió Representativa que participarà en el període de consultes de l’ERO que l’empresa té intenció d’aplicar per a extingir els contractes de la totalitat de la plantilla de RTVV.

La Comissió que ha sigut nomenada per unanimitat del Comité d’Empresa recull la representativitat de les diferents seccions sindicals de l’empresa. CCOO i Intersindical tindran 3 representants, 2 CSIF, USO i UGT i un CGT. 

A partir d’ara, és l’empresa qui ha de convocar per a obrir el període de consultes de l’eventual l’ERO, que tindrà una durada d’un mes, sempre que no es produira un acord previ entre les parts. El període de consultes començarà en el moment que l’empresa ens facilite la documentació justificativa de l’ERO. 

En la comunicació a l’empresa el Comité ha insistit que hi ha alternatives per a garantir la viabilitat de l’empresa i ha reclamat que la Generalitat reconsidere el tancament de les emissions de la televisió i la ràdio públiques i torne a donar el servei en valencià.