18 de desembre del 2013

El Comité d’Empresa convoca noves mobilitzacions per a esta setmana

Divendres 20 de desembre farem una nova concentració al Palau de la Generalitat i un minut de silenci a les 12:19h del migdia, per recordar l’hora en què es van tallar les emissions de RTVV.

Dissabte 21 de desembre participarem en la manifestació convocada per la plataforma Castelló per la Llengua, per commemorar el 81 aniversari de les Normes de Castelló. Eixirà a les 18:00 des de la plaça de la Independència.

Anima’t!! És una manera important de reivindicar el treball de RTVV per la llengua!!!.

El dia 29 de cada mes volem commemorar el final de les emissions a RTVV i anirem convocant-vos per què acudiu a recordar que el govern d’Alberto Fabra ens ha tancat la boca perquè no pugam informar del que passa a la Comunitat, a l’estat espanyol i arreu del món.

A més d’estes convocatòries del Comité d’Empresa, hui dimecres, 18 de desembre, la plataforma Mildenou, després d’una assemblea de socis es dirigirà a la seu de 9Ràdio per celebrar una vigília. Hui justament fa un any que van arribar els primers correus electrònics per comunicar els comiats als companys de la ràdio.

També un grup de treballadors de Nou, han convocat demà dijous, 19 de desembre a les 18:30h, una concentració davant la porta principal de RTVV a Burjassot. Per gravar un vídeo i felicitar el nadal.

TRÀMITS LABORALS

Recordar-vos que al centre de formació de Burjassot s’ha habilitat dos ordinadors per poder fer tràmits amb l'empresa i imprimir-se les nòmines.

També és recomanable que aquells treballadors que encara no han gaudit de les vacances o festius pendents per a enguany facen la fulla i la passen per registre d’entrada perque conste la sol.licitud.

Continuem a l’espera que l'empresa i els tres liquidadors ens comuniquen quelcom de qué va a passar amb els treballadors.