13 de novembre del 2013

Divendres, al migdia, concentracions a tots els municipis de la comunitat i a través de les xarxes socials


   El Comité d’Empresa de RTVV, amb el suport dels sindicats CCOO, Intersindical,; UGT, CGT, CSIF, USO i dels partits PSPV-PSOE, Compromís i EUPV convoca concentracions a tots els municipis de la Comunitat Valenciana en contra del tancament de RTVV.

   Les concentracions tindran per lema  “Si tanquen RTVV, el meu poble ni es veu ni té veu”, seran de 5 minuts i tindran lloc lloc el  pròxim divendres 15 de novembre, a les 12 del migdia,  davant els ajuntaments. En el cas de València, la concentració anirà seguida d’una manifestació fins el Palau de la Generalitat.

   Les concentracions finalitzaran amb la lectura d’un manifest (que vos adjuntem) on es resalta el valor de la ràdio i la televisió públiques per fomentar l’ús social del valencià. També s’apunta que el tancament de RTVV és un atac a la vertebració territorial i l'autoestima dels valencians. El text conclou que “tancar RTVV és fer invisibles els pobles, la seua actualitat, la seua realitat,les seues festes, la seua cultura i les seues aportacions al projecte col.lectiu del que formem part”


   Per fer visibles les concentracions de cada poble o ciutat,  els convocants animen als participants a fer fotografies i enviar-les a la redacció d’informatius de Nou  (informatius@rtvv.es ). Alhora, es convida a usar les xarxes socials durant tot el dia per difondre les imatges de cada població amb l’etiqueta #elmeupobleaRTVV . D’esta manera, tots aquells que per qualsevol raó no puguen participar físicament en les concentracions, podran fer-ho virtualment per Twitter o Facebook.