5 de novembre del 2013

Compromís amb una Radiotelevisió Pública, en Valencià i al servei dels ciutadans

Comunicat del Comité d’Empresa de RTVV

El Comité d’Empresa de RTVV manifesta, una vegada més, el seu compromís amb una radiotelevisió pública, en valencià i al servei dels ciutadans com a eina d’identitat del poble valencià i de foment de la llengua i la cultura pròpies. Per això, demana al govern valencià, als partits polítics i a les organitzacions socials que aposten per esta Empresa i que busquen un futur viable i de consens per a la radiotelevisió pública i per als seus treballadors.

En este sentit, l’òrgan de representació dels treballadors demana també al Consell que depure les responsabilitats polítiques i judicials en què hagen pogut incórrer els directius de RTVV que han portat esta empresa a la ruïna i al descrèdit social.

De la mateixa manera, reiterem que el futur de RTVV passa per fer justícia amb tots els treballadors, els de dins i els acomiadats, ja que resulta impossible construir cap projecte sobre la vulneració de drets fonamentals.

Els treballadors d’esta Empresa reiterem el nostre suport a una radiotelevisió pública, en valencià, de qualitat, plural i sense corrupció en què no es faça recaure sobre els treballadors tot el pes d’una gestió nefasta, atribuïble únicament als gestors i al Govern que els ha nomenat.

Burjassot, 4 de novembre de 2013