5 de setembre del 2013

Divendres, concentració al CPP de Burjassot. dissabte, protesta contra l’ERO a l’escola d’estiu del PP a Gandia

Els treballadors de RTVV –tots, els de dins i els de fora- tornem a concentrar-nos demà divendres, 6 de setembre, a les 10 del matí a la porta del CPP de Burjassot per continuar mostrant el nostre rebuig a l’ERO que ha deixat en el carrer de forma injusta centenars de companys i analitzar la situació actual de l’empresa.


Els treballadors de RTVV, a més de donar la batalla en els tribunals,  hem de continuar denunciant la nefasta política laboral que s’ha dut en la nostra empresa, assenyalar els autèntics responsables del forat econòmic dels nostres mitjans, i defensar una ràdio i una televisió pública, plural i en valencià.

Una protesta que hem de traslladar al carrer dissabte, 7 de setembre, coincidint amb la clausura de l’Escola d’Estiu que el PP celebra a Gandia, en que està prevista la participación d’Alberto Fabra i Maria Dolores de Cospedal. A partir de les 10 i mitja del matí hem d’estar davant de l’Hotel Bairen, nº62 del passeig Neptú de la platja de Gandia per recordar-los el mal que han fet als treballadors, l’empresa i el conjunt de la societat valenciana.