1 d’agost de 2013

Comunicat Comitè d'Empresa RTVV

LA DECISIÓ DEL CONSELL ADMIN. DEMOSTRA QUE ELS COMIATS PLANTEJATS EN L’ERO DE RTVV NO PERMETIEN GARANTIR LA PRODUCCIÓ DE RTVV

LA GENERALITAT I LA DIRECCIÓ DE RTVV HAN DE FER MARXA ARRERE EN L’ERO I PRESENTAR UN PROJECTE VIABLE DE RADIOTELEVISIÓ PÚBLICA

La decisió del Consell d’Administració de no acomiadar a l’agost 186 treballadors del departament tècnic i 7 per motius socials, als quals  s’havia comunicat que estaven afectats en l’ERO, demostra que l’aplicació dels comiats plantejats per la direcció no permetia garantir l’emissió de la televisió i la ràdio públiques.

El Consell d’Administració ha fet una nova escapada cap avant per no reconèixer el fracàs d’un ERO injust que ha tirat arbitràriament centenars de treballadors al carrer i que fa inviable RTVV.

La decisió de l’Empresa aprofundeix en la injustícia d’este procediment ja que crea un greuge comparatiu entre els treballadors que es poden veure ara fora de l’ERO i els prop de 800 que estan ja al carrer, alguns des de desembre de l’any passat, ja que l’ordre de les eixides va ser una decisió totalment arbitrària que l’empresa mai ha pogut justificar.

El Comité d’Empresa de RTVV exigeix a la direcció i a la Generalitat que facen marxa enrere en tot este procés, tornen al punt de partida, recuperant tots els treballadors acomiadats, i facen un projecte viable de ràdio i televisió pública per als valencians.