9 d’abril de 2013

El comité d’empresa de RTVV es felicita perquè la justícia no ha avalat l’ero de Telemadrid

Els representants dels treballadors exigeixen a Rosa Vidal que faça marxa enrrere per a evitar la judicialització de l’ERO i un cost innecessari per a la societat valenciana.

Burjassot, 9 d’abril.- El Comité d’Empresa de RTVV trasllada als treballadors i els representants sindicals de Telemadrid la seua felicitació per la sentència que ha considerat improcedent l’Expedient de Regulació d’Ocupació dut a terme pel govern autonòmic de Madrid. Considerem que es tracta d’un precedent molt important per evitar el desmantellament i intent de privatització de les radiotelevisions públiques que el govern del PP està intentant en tot Espanya.

Esta sentència se suma a les que hem conegut recentment en l’Agència Valenciana de la Mobilitat i a diversos ajuntaments, totes elles contràries als despatxaments, i demostra que ni tan sols canviant la legislació laboral al seu arbitri ha aconseguit el PP acabar amb els drets dels treballadors.

El Comité d’Empresa de RTVV demana a la nova directora general , Rosa Vidal, que es replantege la situació de l’ERO en esta empresa, que pare els comiats i estudie la readmissió dels despatxats per evitar la judicialització de la política laboral de l’empresa i el cost econòmic innecessari que podria comportar per a la societat valenciana. També demanem que es negocie un projecte que garantisca la viabilitat de RTVV, el futur dels seus treballadors i el manteniment del servei públic al que tenen dret els ciutadans.

L’òrgan de representació dels treballadors de RTVV continuarà treballant conjuntament amb els companys de Telemadrid i de la resta de les radiotelevisions públiques per continuar defensant el servei públic i tots els llocs de treball.

Vegeu la sentència