8 de febrer del 2013

“Jo no sobre, ells sí que sobren”


Els treballadors de RTVV protesten contra els comiats massius en RTVV i denuncien la corrupció de la direcció vinculada a Gürtel


Centenars de treballadors de RTVV s’han concentrat al centre de producció de programes de Burjassot, juntament amb companys que ja han sigut acomiadats les últimes setmanes de la Ràdio i de l’ens. Els treballadors han exhibit sobres i han cridat “Jo no sobre, ells sí que sobren” per denunciar que els autèntics responsables de la situació econòmica de la radiotelevisió pública són els directius als quals han emparat els governs populars de la Generalitat.

Els treballadors consideren una absoluta falta de vergonya per part de la direcció i de la Generalitat comunicar el comiat a uns 900 treballadors la mateixa setmana que s’ha conegut que el Tribunal Superior de Justícia valencià investiga ja el saqueig comés durant la visita del Papa en 2006, en el qual RTVV es va gastar 14 milions d’euros. Un cas pel qual estan imputats l’exdirector de RTVV Pedro García, i 3 exdirectius més. És intolerable que el govern d’Alberto Fabra no emprenga cap acció legal per recuperar els diners saquejats, que permetrien salvar centenars de llocs de treball.

Els treballadors de RTVV asseguren que continuaran denunciant estos fets i lluitant pels seus llocs de treball al carrer i en els tribunals.