15 de febrer del 2013

Als dos costats de la tanca contra la massacre laboral perpetrada pel PP en RTVV


 TREBALLADORS DE CANAL 9 I RÀDIO 9, INCLOSOS ELS ACOMIADATS PEL PARTIT POPULAR, ES CONCENTREN AL CPP DE BURJASSOT


Els treballadors de RTVV s’han concentrat novament este divendres al CPP de Burjassot en protesta contra l’ERO hores abans que la dirección, seguint les directrius de la Generalitat i el Partit Popular, continúen tirant al carrer desenes de companys. En una setmana, en que haurà acomiadat més de 140 treballadors de Canal 9, del total de més de 1.100 compats que el Partit Popular ha decidit tirar al carrer, en una desfeta laboral sense precedents i que només obeix a objectius polítics.

En la concentración han participat des de l’altra banda de la tanca molts dels companys que ja han sigut acomiadats i també alguns dels seus familiars. Entre ells, Isabel Benito, qui ha estat Quatre dies encadenada a l’entrada de Burjassot, qui s’ha adreçat a tots els treballadors per animar-los a continuar lluitant en la defensa dels llocs de treball i d’una radiotelevisió valenciana pública i no un mitjà partidista únicamente al servei del govern.

També han intervingut alguns dels treballadors històrics de la cadena de reconegut prestigi en el sector audiovisual, com Manolo Órtiz, uns dels primers càmeres de la cadena, acomiadat dimecres assat, qui ha animat a tots els companys a continuar amb les mobilitzacions al carrer i dins de l’empresa per a revertir els abusos del Partit Popular. Jaume Bayarri, auxiliar de realització i primer president del Comité d’Empresa de RTVV, ha demanat als que continúen en l’empresa que lluiten  per aconseguir uns mitjans de comunicación que diguen la veritat als valencians, i que denuncien tots els abusos que puguen cometres en l’empresa per part dels directius nomenats pel Partit Popular.

La concentració ha tingut el suport del portaveu de Compromís en les Corts, Enric Morera, qui ha mostrat el seu compromís de lluitar per a recuperar una RTVV per a tots els valencians.