10 de gener del 2013

MÉS EIXIDES INJUSTES


Un dia més de tristor i forts sentiments en acomiadar els companys que ahir van signar la seua eixida de la empresa. Són els companys de l'ens que treballaven colze amb colze amb nosaltres. Són recepcionistes, auxiliars de serveis, conductors, documentalistes, informàtics, administratius , especialistes de teletext, …. Molts més que a pesar de no nomenar tenim al nostre pensament i als nostres cors.
Ahir 30 treballadors més van deixar enrere els 18, 20, 23 anys de treball a RTVV, amb oposicions aprovades. Tot i treballar a l'ens no es comprén encara perquè eixe no ha sigut el primer criteri, tal i com va marcar la empresa. Ha sigut tota una vida treballant per als valencians, i els queda tota una vida per demostrar el que valen, però de moment no ho podran fer ací.
Ahir ens vam donar compte de la falta que ens faran d'ara endavant, per això vam estar al seu costat i per això també volem que demà acudisquen a la concentració que farem a les 10:00 h del matí a l'esplanada del CPP de Burjassot. Reprenem les concentracions perquè ara més que mai són necessàries, per donar ànims als que ja tenen data d'eixida, als que estem esperant la comunicació perquè som de TVV i als que estaran a l'altra banda de la tanca. Perquè no està tot perdut.
Esperem encara el que ha de dir la justícia en el cas de les demandes col.lectives.