30 de gener del 2013

L’empresa comunicarà la setmana que ve la llista de tots els afectats per l’ero i a partir de l’11 de febrer es produiran els primers comiats

El secretari general de RTVV, Juan Prefaci, ens ha comunicat al Comité d’Empresa que tenen previst comunicar la setmana que ve el llistat complet d’afectats i no afectats per l’ERO de TVV i els companys que encara resten de RTVV i RAV, que feien funcions en la televisió.

Els comiats, segons ha anunciat, començaran la setmana següent. De moment, però, no s’ha concretat el dia en que es farà la comunicació, ja que l’empresa reconeix que la llista d’afectats encara no està totalment tancada i que ho estarà en els pròxims dies.

No obstant això, la direcció tornarà a reunir-se amb el Comité, previsiblemente dimarts o dimecres, per concretar el dia i la forma en que es farà la comunicació, ja que estan buscant una fórmula per a que tots els treballadors coneguen la seua situació simultàniament.

 Juan Prefaci ens ha comunicat que els comiats afectaran al mateix temps tots els despartaments de TVV i que es faran de manera esglaonada atenent necessitats de producció. No obstant això, no ha concretat el nombre de treballadors que finalmente despatxaran, ni el calendari de comiats.

A més, demà es produiran 26 comiats de treballadors, 23 acollits voluntariamente a l’ERO i altres 3 company de l’ens RTVV als quals se’ls havia comunicat la seua eixida el passat 20 de desembre.

La direcció ha confirmat que en la nòmina de gener es pagarà el plus de transport de l’any 2012 i que eixe concepte també s’ingressarà als companys despatxats en les últimes setmanes.

El Comité d’Empresa ha tornat a censurar la forma en que està duguent-se a terme tot el procés de l’ERO i el perjudici que està provocant entre els treballadors i també per al funcionament de l’empresa.