17 de desembre del 2012

DEMÀ COMENCEN ELS COMIATS A RÀDIO 9 I EL DIMECRES A L'ENS

La secció sindical de Comissions Obreres a RTVV comunica que, a partir d’estos moments, té les portes obertes de la seua secció sindical per a tots aquells treballadors, afectats per l’ERO, que necessiten qualsevol tipus de suport o vulguen consultar qualsevol dubte.

Este matí, el nou director general de RTVV, Alejandro Reig, ha comunicat al Comitè d’empresa de RTVV que no pensa ajornar l’ERO i que els correus electrònics per als afectats de Ràdio 9 eixiran demà, dimarts 18 de desembre. En el cas de l’ens ho faran dimecres. En els dos casos, el correu electrònic informarà de la data de comunicació personal del comiat.

CCOO RTVV recomana que, una vegada es replegue la carta, se signe NO CONFORME per part de l’afectat. De la mateixa forma, heu de saber que qualsevol treballador que vulga estar acompanyat per un membre del comitè d’empresa, està en el seu dret de fer-ho. Nosaltres ens posem a la vostra disposició.

José López Jaraba, present en la reunió, ha aprofitat l’avinentesa de la seua dimissió per a indemitzar a tots aquells treballadors que estaven contractats en eixa modalitat “de lliure contractació del director general”.Els famosos “contractats del 3%” se'n van però amb la butxaca més plena. Hem de recordar que el seu contracte està lligat al del director general de RTVV.

Demà, a les 9 del matí, estem citats amb el secretari general de RTVV, Juan Prefaci. Només acabe la reunió vos informarem de les novetats.