20 de novembre del 2012

RTVV CONDEMNADA A PAGAR A QUATRE TREBALLADORS EL DESCOMPTE RETROACTIU DE LES DIETES PRACTICAT EL DESEMBRE 2010

Els jutjats socials de València han sentenciat a favor de quatre treballadors d'unitats mòbils de TVV, membres de la secció sindical de CCOO, i obliguen la direcció a tornar-los a pagar el descompte de les dietes que els va aplicar injustificadament en la nòmina de desembre de 2010.
Els treballadors reclamaren quantitats que van dels 198 als 250 euros, que l'empresa els va descomptar a finals de 2010 per la congelació de les dietes dels anys 2008 i 2009 pactada en el Conveni Col·lectiu. El jutjats socials han admés la demanda, interposada a través dels serveis jurídics de CCOO, per considerar que l'empresa no ha justificat de cap manera que els treballadors tingueren cap deute que se'ls poguera descomptar del salari.
Ara que la direcció de RTVV torna a amenaçar-nos amb llevar-nos, de forma absolutament injustificada, part dels salaris que cobrarem durant el 2011, esta sentència ens anima a lluitar en els tribunals fins al final per a recuperar el que ens hem guanyat amb el nostre treball i ara ens volen furtar.