28 de setembre del 2012

El Comité d’Empresa de RTVV convoca vaga el dia 9 d’octubre

Fa una crida als treballadors a manifestar el seu rebuig a l’ERO coincidint amb els actes del dia de la Comunitat

El Comité d’Empresa de RTVV ha aprovat una convocatòria de vaga per al pròxim dia 9 d’octubre entre les 9 del matí i les 4 de la vesprada per a exigir a l’empresa que no s’acomiade cap treballador mentre no es conega el contracte programa que ha de regir el futur de l’empresa i que es garantisquen els actuals canals de ràdio i televisió.

També exigeix que es pose fi a la persecució laboral que està duguent a terme la direcció de RTVV, i que s’arxiven els procediments sancionadors oberts recentment contra 56 treballadors.

El Comité d’Empresa demana a la direcció de RTVV i als futurs gestors de l’empresa que no convertisquen el 9 d’octubre en la data de defunció de Canal 9, justament el dia que es compleixen 23 anys de la seua creació, i que garantisquen la seua viabilitat futura.

Per això, també fa una crida a tots els treballadors a concentrar-se durant el trajecte de la processó cívica per a expressar el rebuig a l’ERO i a l’atac de la Generalitat al principal mitjà de comunicació dels valencians.