17 de juliol del 2012

El Comité d’Empresa de RTVV rebutja l’ERO per unanimitat i convoca dos jornades de vaga els dies 27 i 28 de juliol

El Comité d’Empresa de RTVV rebutja l’Expedient de Regulació d’Ocupació presentat per la Direcció de l’empresa. En el Ple del Comité, celebrat este matí, l’òrgan de representació dels treballadors considera també, per unanimitat, que les causes esgrimides per a dur-lo a terme són absolutament injustificades. El Comité ha decidit canalitzar la seua oposició a l’ERO a través de la mobilització dels treballadors, que es concretarà en la convocatòria de dos jornades de vaga els pròxims dies 27 i 28 de juliol en tots els centres de treball. 

La vaga començarà el dia 27 a les 10:00 hores del matí i acabarà el dia 28 a les 24:00 hores. Igualment, el Comité convoca tots els treballadors de l’empresa i, en general, tota la societat valenciana a concentrar-se demà a partir de les cinc davant el Consell d’Administració de l’empresa, just en el moment en què es vote l’ERO. El Comité convoca també a tots els treballadors a participar de forma unitària en la manifestació convocada dijous de vesprada en totes les capitals espanyoles per protestar contra les retallades al sector públic.
L’òrgan de representació dels treballadors sol.licita igualment a l’empresa que retire la seua intenció d’obrir expedients laborals disciplinaris a les persones que van participar ahir en les mobilitzacions que se celebraren en l’empresa. El Comité subratlla que els treballadors van canalitzar de forma responsable la seua indignació i, en cap moment, es va produir cap dany a les persones ni a les instal.lacions. 
Totes les decisions del Comité s’han pres per unanimitat de tots els membres i seccions sindicals que conformen l’òrgan de representació dels treballadors. Una vegada més, el Comité d’Empresa de RTVV reitera la necessitat d’una radiotelevisió pública, en valencià i de qualitat i la seua ferma voluntat de mantindre les mobilitzacions en defensa d’esta empresa i dels seus treballadors.