23 de maig de 2012

Representants dels treballadors forcen una reunió amb Prefaci en què assegura que Garrigues encara no ha acabat l’ero


El secretari general manté que l’expedient es presentarà en juny i serà d’extinció
  
El secretari general de RTVV, Juan Prefaci, ha comentat en una entrevista forçada per  les seccions sindicals CCOO, Intersindical Valenciana, UGT i CGT que l’auditora Garrigues encara està treballant en l’ERO i que éste no estarà acabat abans de deu dies.
Prefaci ha insistit que l’Expedient es presentarà al llarg del mes de juny, que serà un ERO d’extinció i que l’empresa no es planteja altres opcions menys traumàtiques per als treballadors.
El secretari general s’ha compromés davant les seccions sindicals a traure una nota de premsa en les pròximes hores per a desmentir que RTVV tinga ja l’expedient de Garrigues damunt la taula.
Els representants dels treballadors hem denunciat que les filtracions que estan produint-se per part de la Generalitat sobre el nostre futur laboral generen un clima insuportable entre la plantilla i hem exigit que se’ns done informació abans de conéixer-la per la premsa, tal com es va comprometre el vicepresident del Consell, José Ciscar.
Les seccions sindicals hem tornat a expressar el nostre rebuig a l’ERO i la nostra voluntat de lluitar pel manteniment dels llocs de treball i per la viabilitat present i futura de la nostra empresa. Considerem que RTVV és un servei fonamental per a la societat valenciana i que pot ser viable a través de l’increment de la producció pròpia, el foment del valencià, l’augment de la pluralitat informativa i una gestió responsable que pose fi al malbaratament i a la corrupció.