8 de març de 2012

Els dies 18 i 19 de març, tots a la vaga en defensa dels nostres llocs de treball

Les treballadors i els treballadors de RTVV farem una vaga parcial el dia 18 de març, entre les 13 i les 15 hores, i el 19 de març, entre les 22 hores i les 2 de la matinada del dia 20.

La convocatoria s’ha fet per unanimitat del Comité d’Empresa i s’ha traslladat a les assemblees celebrades en els diferents llocs de treball.


Les treballadores i els treballadors, tant els que estaran en horari laboral com els que no tinguen programat treball per a eixes hores, hem de participar activament en la vaga. En eixe sentit es convoquen concentracions coincidint amb les parades. El dia 18 ens concentrarem a partir de les 12 del migdia en la plaça de l’Ajuntament de València, al voltant de la Unitat Mòbil encarregada de la retransmissió de la mascletà. Cal que porteu els jupetins contra l’ERO. Per al dia 19, ja vos comunicarem les actuacions per a participar activament en la protesta.

El Comité també ha acordat habilitar un compte bancari per a que els treballadors es repartisquen l’esforç econòmic de fer la vaga i no recaiga exclusivament en aquells que tinguen l’horari programat per a les hores de la parada. Tots podeu fer aportacions de 5 euros al compte de Bankia 2077 0517 53 1100276652 els quals es repartiran entre els companys que secunden la vaga i patisquen una reducció salarial.

Vos recordem que és l’empresa i la Generalitat, amb la seua intransigència, el menyspreu als qui fem la ràdio i la televisió, i la negativa a escoltar les nostres propostes de viabilitat per a RTVV, que passen pel manteniment dels llocs de treball, qui ens ha situat en esta escalada de mobilització. Si continuen amb els seus proposits de tirar al carrer les treballadores i els treballadors de Canal 9 i Ràdio 9 han de saber que les protestes continuaran i pujaran d’intensitat.