2 de febrer del 2012

Quintela, torna la pela!



Els treballadors de RTVV es concentren davant del despatx de Quintela per exigir la seua dimissió i la de Jaraba


La concentració de treballadors de RTVV en contra de l’ERO i les retallades de la Generalitat ha estat marcada per la indignació per l’escandol Quintela.

Després que diversos mitjans de comunicació han revelat que Canal nou va pagar més de 630.000 euros a una empresa vinculada al nou director d’antena, Fernando Lazaro Quintela, per 3 reportatges ja emesos per Intereconomia, els centenars de treballadors concentrats han exigit la dimissió de Quintela i del director general, José López Jaraba. Una exigència que s’ha traslladat a totes les instal•lacions de Canal 9 i ha desembocat en una concentració a la porta del despatx de Quintela, on s’ha reclamat el seu cessament immediat i la devolució dels diners.

El malestar entre els treballadors és enorme ja que Quintela és la persona encarregada de posar en marxa l’ERO amb el qual es vol acomiadar a centenars de treballadors, i, paralel•lament estaria desviant diners cap a empreses pròximes.

Els treballadors també s’han concentrat novament en tots els centres de treball de RTVV en defensa de la seua continuitat laboral, contra les retallades de la Generalitat i en favor d’una RTVV pública i al servei de la ciutadania.