17 de gener del 2012

Força Companys de la RTVV

Benvolguts companys de Canal 9, des de la Secció sindical de CC.OO. de TV3 us volem fer arribar tota la nostra solidaritat en la lluita contra els acomiadaments amb que us amenacen.

Fa anys que els companys de Canal 9 clameu contra la degradació de la programació, que denuncieu els barruers dictats del govern en els informatius, el malbaratament de recursos públics i la corrupció més grollera imaginable amb casos d’assetjament sexual inclosos. I ara, després de tanta evidència de mala gestió i fatxenderia, els responsables de la situació volen fer-ho pagar a la plantilla.

Les coses són difícils pels treballadors, i en el cas dels treballadors del sector públic s’hi afegeix la campanya mediàtica farcida de mentides i prejudicis que pretenen desacreditar-nos per justificar els tancaments i les privatitzacions.

Hem vist el vídeo del dia 13 amb l’entrada a les oficines dels directius i l’hem penjat al blog de la secció sindical de TV3 http://ccoo-tvc.blogspot.com/ i també es pot veure a la web de la plataforma en defensa de la CCMA, http://tv3teva.cat/.

Compteu amb que farem tot el que puguem per difondre la vostra mobilització i que estem amb vosaltres pel que convingui.

Una abraçada,