26 de gener del 2012

Centenars de treballadors de RTVV es concentren en tots els centres de treball contra l’ero i les retallades de la Generalitat

CPP Alacant
Els treballadors de RTVV hem tornat a mostrar de forma massiva el nostre rebuig a l’ERO que prepara la direcció i a les retallades que vol imposar la Generalitat a tot el sector públic. Més de 500 treballadors ens hem concentrat en els diferents centres de treball de Burjassot, Ràdio 9 a València, Castelló i Alacant.


CPP Burjassot
El Comité d’Empresa ha recordat que les responsabilitats de la situació econòmica de RTVV són únicament dels directius, començant per José López Jaraba, del qui hem demanat reiteradament la destitució. També hem insistit que Canal 9 i Ràdio 9 són dos serveis públics fonamentals per a donar informació als valencians de proximitat i en valencia, un paper que els treballadors exigim que es faça de forma plural i democràtica.
Els treballadors de RTVV participaran de forma conjunta en les manifestacions que tindrà lloc esta vesprada en contra de les retallades en el sector públic valencià.